post

De gabber-stroming kennen we natuurlijk goed van de jaren ’90 toen het zijn hoogtepunt meemaakte, maar vandaag de dag is het nog steeds erg populair. De fans van toen en ook nieuwe fans vieren dit op grote gabber-feesten die elke keer weer duizenden muziekliefhebbers aantrekken. Op deze feesten staat saamhorigheid centraal zowel als het gezamenlijk genieten van de muziek en elkaar. Gabbers kenmerken zich echter niet alleen door een liefde voor de gabber-muziek, maar ook door een duidelijk herkenbare klederdracht. Ben jij op zoek naar een perfecte gabber-outfit? Dan is 100procenthardcore dé online hardcore gabber shop voor jou.

De gabberkleding

De meesten onder ons herkennen een gabber uit duizenden, maar waarom is dat? Natuurlijk is er het kaalgeschoren hoofd en de pet, of de strakke staart bovenop het hoofd met alleen kaalgeschoren zijkanten. Maar gabberkleding moet vooral comfortabel en kwalitatief zijn, zodat je zonder problemen en zweten naar hartenlust kunt hakken. Daarom zie je veel sportschoenen, trainingspakken en katoenen T-shirts voor mannen en hotpants, sporttopjes en korte truitjes voor dames. Deze zijn vaak voorzien van een duidelijke en felgekleurde print met bijvoorbeeld pitbulls of doodskoppen. Wat accessoires betreft kan een pet niet uitblijven en maken heuptasjes, sleutelhangers, vlaggen en waaiers de outfit compleet.

Eens een gabber, altijd een gabber

Wie in de jaren ’90 een grote gabber fan was, is dit waarschijnlijk nog steeds. Gabbers geloven namelijk dat je deze passie nooit verliest. De gabbers van toen zijn nu moeders, ondernemers, wereldreizigers en werknemers. Dat betekent echter niet dat je je gabber-achtergrond zomaar moet vergeten. Met een complete outfit kun je de hoogtijdagen van de stroming nogmaals herleven en er weer net zo van genieten als toen. Winkels zoals 100procenthardcore kunnen je helpen moeiteloos een perfecte outfit samen te stellen voor een feest of voor het dagelijkse leven. Zo laat je anderen zien dat je trots bent om een gabber te zijn.